Politica noastra

Vrem ca fiecare drum prin CurseZilnice.Ro sa fie printre cele mai placute amintiri ale excursiei pe care tocmai ai facut-o. Si sa iesi pe usa autocarului la sosire cel putin la fel de bine dispus ca atunci cand ai intrat. Asa ca fiecare dintre serviciile oferite de CurseZilnice.Ro reflecta o valoare care credem ca face diferenta de la „bine” la „fara compromis”:

Respect pentru client

Fiecare om cu dor de duca din Romania merita sa se bucure de sentimentul real al sintagmei „clientul e pe primul loc” atunci cand alege un transport prin CurseZilnice.Ro ca partener de calatorie. Iar noi ne vom asigura ca asta se va intampla.

Altfel spus, sa te simti servit fara repros cand vine vorba de toate serviciile oferite, de la prima interactiune prin CurseZilnice.Ro si pana te dai jos din autocar pentru a porni in urmatoarea aventura
Siguranta – cel mai relaxant drum posibil incepe cu cateva ingrediente cheie:

Autocare si microbuze moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii
Confort sporit pasager: datorita sasiului autocarului
Traditie in transport calatori si soferi cu mii de curse europene la activ: In functie de durata calatoriei, un echipaj format din 2 soferi va fi alaturi de dumneavoastra.
Prize pentru telefon – stim cu totii ce neplacut e sa ramai fara baterie fix cand ai vazut pe drum locul perfect de pozat din mers

E simplu sa iti faci o rezervare, doar trebuie sa alegi cum preferi:

Prin telefon
Prin Call Center
La o agentie din apropiere
Direct de pe site